ΑΡΧΙΚΗ >  5-7 Ετών >  Κούκλες-Playset-Λούτρινα >  Giochi Preziosi Άριστη Τιμή ΠΑΙΔΙ Zelfs S3 Μεγάλο-6 Σχέδια Μικρόκοσμος 55424 Από 5 Ετών και πάνω
Afbeeldingen (klik op de foto):
Giochi Preziosi Άριστη Τιμή ΠΑΙΔΙ Zelfs S3 Μεγάλο-6 Σχέδια Μικρόκοσμος 55424 Από 5 Ετών και πάνω


Giochi Preziosi Άριστη Τιμή ΠΑΙΔΙ Zelfs S3 Μεγάλο-6 Σχέδια Μικρόκοσμος 55424 Από 5 Ετών και πάνω

  • Μοντέλο: 55424
  • 994 Τεμάχια σε στοκ

€5,010.99  €6.60

Προσθήκη στο καλάθι:

Τα Αγαπάκια Zelfs είναι οι πιο χαριτωμένοι, συλλεκτικοί και ιδιόμορφοι χαρακτήρες με πολύχρωμα μαλλιά. Όλοι οι νέοι χαρακτήρες τις 3ης σειράς σε μεγάλο μέγεθος. Κάθε Zelf έρχεται με τη δική του βούρτσα, 2 εξτένσιονς με κλίπς για να φτιάχνεις μαζί του τα μαλλιά σου και ένα μοναδικό φυλλάδιο με όλη την υπόλοιπη συλλογή! Απόκτησέ το, ανακάλυψε τη μυστική του δύναμη και απόκτησε τα πιο...Zelf-φανταστικά χτενίσματα παρέα με το αγαπημένο σου Zelf! Διατίθενται 9 διαφορετικοί χαρακτήρες (6 νέοι και 3 δημοφιλείς χαρακτήρες από τη σειρά 2: Υφαντούλα, Κουκουζελφούλα, Λιονταράκης). Περιέχει: 1 μεγάλη κούκλα Zelfs, βούρτσα, 2 κλιπς-εξτένσιονς για τα μαλλιά & φυλλάδιο με τη συλλογή.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και είστε στο τελευταίο βήμα, πριν πιέσετε το πλήκτρο Ολοκλήρωση παραγγελίας, στα Σχόλια Παραγγελίας-Παράδοσης θα σας παρακαλούσαμε να μας διευκρινίσετε ποιόν αριθμό επιθυμείτε να σας αποστείλουμε.Σε αντίθετη περίπτωση η επιλογή θα γίνεται τυχαία.

  • Από 5 Ετών και πάνω
  • M: 18,0 Π: 7,0 Υ: 24,0
  • Εγγραφή περίληψης